Exclusive Wandkleed Psalm 68

74.95

Formaat wandkleed: 90x120cm (foto) of  120x150cm

Lijst: Roede en wandhaken optioneel

Materiaal: dik katoen (420 gr./m2) en de roede is van metaal

Beschrijving

Dit prachtige grote en exclusieve wandkleed heeft mooie zachte kleuren: creme wit, grijsblauw in verschillende tinten en roze en donkerrood-roze. Op de voorgrond zie je een aantal rietpluimen. Deze zijn geïnspireerd door de woorden uit Psalm 68 en uit een bekend lied: Geprezen zij de Here, dag aan dag draagt Hij ons, die God is ons heil. Want het geknakte riet verbreekt Hij niet. Al wat beschadigd is hertelt Hij op den duur. Wat walmt dat dooft Hij niet, want Hij kent ons verdriet, barmhartig schenkt Hij ons Zijn goedertierenheid.

Dit wandkleed draagt de eeuwige woorden uit Psalm 68:20

Dag aan dag draagt Hij ons.

Het wandkleed is van dik katoen (het heeft een zwaarte van 420 gr./m2) en heeft een stoere weefstructuur. Het wandkleed heeft altijd een tunnel aan de bovenkant. Je kunt kiezen of je de zwarte ijzeren roede met ophanghaken en afdekdoppen erbij wilt bestellen, dat kan je aangeven in het keuzemenu.

Voor de Exclusive Wandkleden geldt een levertijd van ca. 7 werkdagen.

Je kunt ook je eigen tekst aangeven. Deze wordt dan gedrukt in hetzelfde lettertype als op de foto.

De afmetingen van het wandkleed zijn 90cmx120cm of 150cm x 120cm.

De afmeting van de roede is 120cm en 150cm.

 

Het is mijn gebed dat elk product van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.