Exclusive Psalm 23

18.00

Formaat: 14cm x 18,5cm

Lijstkleur: terra

Materiaal: massief hout

1 op voorraad

Beschrijving

Dit is een oud houten lijstje in terra kleur. De afmeting is  ca. 14 x 18,5cm. Het draagt de prachtige tekst uit Psalm 23:

‘Jahweh is mijn beste vriend en mijn herder. Ik heb altijd meer dan genoeg. Hij biedt mij een rustplaats in Zijn overvloedige liefde. Zijn sporen voeren me naar een oase van rust bij de stille beek van welzijn. Daar herstelt en herleeft Hij mijn leven. Hij opent voor mij het juiste pad en leidt mij in Zijn voetsporen van gerechtigheid zodat ik Zijn naam kan eren.

Alle Exclusive lijsten met tekst die je vindt op woordenvanwaarheid.nl zijn oud, vintage en/of antiek, met andere woorden, ze hebben al een heel karakter opgedaan door de jaren heen! Het oude getekende en geleefde vind ik prachtig en het past helemaal bij de stijl van de druktechniek van de teksten. Ik probeer het authentieke van de lijsten zoveel mogelijk in tact te laten door bijvoorbeeld oude verflagen erop te laten, achterplaten of ophangsystemen te hergebruiken of juist de lijst op te schuren zodat het originele hout zichtbaar wordt.

Van elke lijst die je ziet is er één exemplaar en de tekst is eigenhandig gedrukt op wit geschilderd triplex met een robuuste uitstraling.

Het is mijn gebed dat elk bord van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.