Exclusive Psalm 27 groot

149.95

Formaat: 93cm x 54cm.

Lijstkleur: oud goud

Materiaal: antiek hout met bloemenrand

Uitverkocht

Beschrijving

Dit is een prachtige, antieke lijst van massief hout met een hele mooie oud-gouden rand. Het draagt de eeuwige tekst uit Psalm 27:

‘Eén ding heb ik van de HEERE verlangd, dát zal ik zoeken: dat ik wonen mag in het huis van de HEERE, al de dagen van mijn leven, om de lieflijkheid van de HEERE te aanschouwen en te onderzoeken in Zijn tempel. Mijn hart zegt tegen U wat U zelf zegt: Zoek mijn aangezicht. Ik zóek Uw aangezicht, HEERE. Wacht op de HEERE, wees sterk en Hij zal Uw hart sterk maken; ja, wacht op de HEERE.’

Alle Exclusive lijsten met tekst die je vindt op woordenvanwaarheid.nl zijn oud, vintage en/of antiek, met andere woorden, ze hebben al een heel karakter opgedaan door de jaren heen! Het oude getekende en geleefde vind ik prachtig. Ik probeer het authentieke van de lijsten zoveel mogelijk in tact te laten door bijvoorbeeld oude verflagen erop te laten, achterplaten of ophangsystemen te hergebruiken of juist de lijst op te schuren zodat het originele hout zichtbaar wordt.

Van elke lijst die je ziet is er één exemplaar en de tekst is gedrukt op wit geschilderd multiplex.

Het is mijn gebed dat elk bord van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.