Exclusive Psalm 23 schaal zink

72.95

Formaat: ca. 55cm doorsnee

Kleur: zink, grijs, bruin, zwart

Materiaal: metaal (zink)

Unieke schaal met Psalm 23, zie beschrijving.

1 op voorraad

Beschrijving

Dit is een prachtige grote zinken schaal van 55cm. Het draagt de eeuwige tekst uit Psalm 23, deze is rondom handgeschreven.

‘HEERE is mijn Herder, mij ontbreekt niets. Hij doet mij neerliggen in grazige weiden, Hij leidt mij zachtjes naar stille wateren. Hij verkwikt mijn ziel, Hij leidt mij in het spoor van de gerechtigheid, omwille van Zijn Naam. Al ging ik ook door een dal vol schaduw van de dood, ik zou geen kwaad vrezen, want U bent met mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij. U maakt voor mij de tafel gereed voor de ogen van mijn tegenstanders; U zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over. Ja, goedheid en goedertierenheid zullen mij volgen al de dagen van mijn leven. Ik zal in het huis van de HEERE blijven tot in lengte van dagen.’

De schaal is re-used, een gebruikt item dat geschikt is gemaakt voor hergebruik. Dit betekent karaktervol door hier en daar wat schrammen, roestplekken en kleurverschillen. Let op! Ik gebruik verschillende schalen, elke schaal is weer uniek in hoe het zink eruit ziet.

Het is mijn gebed dat iedere tekst van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.