Exclusive 1 Johannes

47.95

Formaat: ca 54cm x 29cm.

Lijstkleur: mat zwart

Materiaal: hout

1 op voorraad

Beschrijving

Dit is een mooie lijst van massief hout, zwart geverfd. Het draagt de eeuwige tekst uit 1 Johannes 4:16:

‘En wij hebben de liefde die God tot ons heeft, gekend en geloofd. God is liefde en wie in de liefde blijft, blijft in God, en God in hem.’

Alle Exclusive lijsten met tekst die je vindt op woordenvanwaarheid.nl zijn oud, vintage en/of antiek, met andere woorden, ze hebben al een heel karakter opgedaan door de jaren heen! Het oude getekende en geleefde vind ik prachtig en het past helemaal bij de stijl van de druktechniek van de teksten. Ik probeer het authentieke van de lijsten zoveel mogelijk in tact te laten door bijvoorbeeld oude verflagen erop te laten, achterplaten of ophangsystemen te hergebruiken of juist de lijst op te schuren zodat het originele hout zichtbaar wordt.

Van elke lijst die je ziet is er één exemplaar en de tekst is eigenhandig gedrukt op wit geschilderd triplex met een robuuste uitstraling.

Het is mijn gebed dat elk bord van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.