Exclusive Numeri 6

64.95

Formaat: 36cm x 53cm

Lijstkleur: donker warm-blauw

Materiaal: hout

Dit is een prachtige sfeervolle lijst van hout, 36cm x 53cm. De lijst is heeft een mooie warm-blauwe verflaag, zie foto’s.  Het draagt de eeuwige zegen uit Numeri 6.

Uitverkocht

Beschrijving

Dit is een prachtige sfeervolle lijst van hout, 36cm x 53cm. De lijst is heeft een mooie warm-blauwe verflaag, zie foto’s.  Het draagt de eeuwige zegen uit Numeri 6:

‘De HEERE zegene u en behoede u! De HEERE doe zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig! De HEERE verheffe Zijn aangezicht over u en geve u vrede!

Alle Exclusive lijsten met tekst die je vindt op woordenvanwaarheid.nl zijn oud, vintage en/of antiek, met andere woorden, ze hebben al een heel karakter opgedaan door de jaren heen! Het oude getekende en geleefde vind ik prachtig en het past helemaal bij de stijl van de druktechniek van de teksten. Ik probeer het authentieke van de lijsten zoveel mogelijk in tact te laten door bijvoorbeeld oude verflagen erop te laten, achterplaten of ophangsystemen te hergebruiken of juist de lijst op te schuren zodat het originele hout zichtbaar wordt.

Van elke lijst die je ziet is er één exemplaar en de tekst is gedrukt op wit multiplex met een robuuste uitstraling.

Het is mijn gebed dat elk bord van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.