Exclusive Liefde

79.95

Formaat: 43cm x 53cm.

Lijstkleur: lichtbruin

Materiaal: massief hout

Dit is een unieke rechthoekige lichtbruine lijst van massief hout met prachtig houtsnijwerk. Het draagt de eeuwige tekst uit 3 bijbelteksten, zie hieronder.

1 op voorraad

Beschrijving

Dit is een unieke rechthoekige lichtbruine lijst van massief hout met prachtig houtsnijwerk. Het draagt de eeuwige tekst uit 3 bijbelteksten:

‘Want de Heer, uw God is een God van liefde. Hoe kostbaar is Uw liefde, God! In de schaduw van Uw vleugels schuilen de mensen. De liefde is geduldig, zij is vriendelijk, de liefde is niet jaloers, de liefde pronkt niet, zij doet niet gewichtig, zij handelt niet ongepast, zij zoekt niet haar eigen belang, zij wordt niet verbitterd, zij denkt geen kwaad, zij verblijdt zich niet over de ongerechtigheid, maar verheugt zich over de waarheid, zij bedekt alle dingen, zij gelooft alle dingen, zij hoopt alle dingen, zij verdraagt alle dingen. De liefde vergaat nooit.’

Deuteronomium 4:31 – Psalm 63:8 – 1 Korinthe 13:4-8, 13

Alle Exclusive lijsten met tekst die je vindt op woordenvanwaarheid.nl zijn oud, vintage en/of antiek, met andere woorden, ze hebben al een heel karakter opgedaan door de jaren heen! Het oude getekende en geleefde vind ik prachtig en het past helemaal bij de stijl van de druktechniek van de teksten. Ik probeer het authentieke van de lijsten zoveel mogelijk in tact te laten door bijvoorbeeld oude verflagen erop te laten, achterplaten of ophangsystemen te hergebruiken of juist de lijst op te schuren zodat het originele hout zichtbaar wordt.

Van elke lijst die je ziet is er één exemplaar en de tekst is eigenhandig gedrukt op wit geschilderd triplex met een robuuste uitstraling.

Het is mijn gebed dat elk bord van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.