Akoestisch paneel Rust (2)

259.00

Dit akoestische paneel heeft een geschetst beeld van een landschap in mooie warme kleuren.

Formaat: zie optiemenu en beschrijving onder

Lijst: zwart of wit (aluminium)

Materiaal: aluminium, non-woven textiel, gerecycled textiel

Beschrijving

Dit akoestische paneel heeft een geschetst beeld van een landschap in mooie warme kleuren.

De afbeelding is geïnspireerd door de eeuwige woorden uit Psalm 62:6

‘Vind rust mijn ziel, in God alleen, van Hem blijf ik alles verwachten.’

Met de akoestische panelen van Woorden van Waarheid zorg je voor een stillere, sfeervolle en gepersonaliseerde leefomgeving, bijvoorbeeld je woonkamer, keuken, kantoor, hal of vide.

Geluid bestaat uit trillingen in de lucht. In een ruimte kan dit geluid terugkaatsen via de wand, de vloer en het plafond. We noemen dit een galm, een echo of we zeggen dat het ‘hol’ klinkt. In een ruimte kan de klank van deze trillingen zo galmen dat het vermoeidheid, stress en/of irritatie opwekt. De akoestische panelen zijn gemaakt van sterk geluidsabsorberend materiaal. Zo worden de overvloedige trillingen gedempt en zal je ruimte aangenamer klinken.

Met het ophangen van de panelen kan je de geluidsabsorptie van de ruimte verbeteren en er tegelijkertijd een stijlvol en persoonlijk element van maken. De geprinte stof is verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. Een spouw tussen het paneel en de wand zorgt voor nog meer akoestisch effect.

In het optiemenu kan je kiezen voor een zwart of een wit aluminium frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Het frame heeft een slijtvaste laag en gaat lang mee.

Het paneel wordt opgehangen doormiddel van een z-profiel en afstandhouders. De handleiding voor de montage vind je hier.

Wil je meer informatie over de panelen of wil je graag een aangepast formaat? Neem dan contact op via het contactformulier.

LET OP:
Woorden van Waarheid laat haar akoestische panelen specifiek voor elke klant op maat maken aan de hand van de door de klant ingevoerde specificatie. Dit betekent dat je het product niet kunt retourneren, het herroepingsrecht is niet van toepassing op dit product. 

Het is mijn gebed dat elk product van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden en beelden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God.